+386 (0)2 52 13 650 info@pgz.si

PO - PE: 8.00 - 14.00

SEARCH BOX

Vedno dobro obveščeni ...

BREZPLAČNA DELAVNICA PGZ/SPOT: KAKO POVEČATI KREATIVNOST IN INOVATIVNOST V PODJETJU IN KAKO PRIPRAVITI DOBRO PRIJAVO ZA NAJBOLJŠE INOVACIJE 2022, 21.3.2022


25. 2. 2022 |


Pomurska gospodarska zbornica kot SPOT Svetovanje Pomurje vabi na brezplačno delavnico, katere namen je praktično predstaviti pristope za povečanje kreativnosti in inovativnosti v organizacijah.

Z delavnico želimo animirati in seznaniti podjetja na nujnost kreativnega ustvarjanja in stalnega inoviranja za obstoj in trajnostni razvoj podjetja. Skozi delavnico bomo na praktičen način udeležencem predstavili, na kakšen način se lotiti pospeševanja kreativnosti in agilnega dela v podjetjih, inoviranja ter podpore, ki jih imajo podjetja na razpolago za ta namen. Predstavljen bo tudi razpis za inovacije Pomurske gospodarske zbornice 2022 s praktičnimi izkušnjami podjetij, katera so prejemniki najvišjih nacionalnih priznanj v letu 2021 in 2020.


VABILO IN PODROBEN PROGRAM

PRIJAVNICA

Delavnica bo potekala on-line preko orodja MS Teams.
 


STROKOVNA IZVAJALCA DELAVNICE
Lojze Bertoncelj, svetovalec in mentor, CorpoHub
CorpoHub je vodilno slovensko podjetje na področju spodbujanja in pospeševanja korporativnega startup inoviranja, povezovanja korporacij s startupi doma in v regiji ter agilnega dela in managementa.

Tjaša Zupančič Hartner, vodja oddelka operativne odličnosti v podjetju Varis Lendava
Nominiranka za Inženirko leta 2021, vodja razpisne komisije pri Pomurski gospodarski zbornici za izbor Inovacij PGZ in članica Nacionalne komisije na GZS. Prav tako je mentorica zagonskega podjetja in sodeluje z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo kot ocenjevalka t. i.
»S4 projektov«.


PROGRAM

Lojze Bertoncelj, CorpoHub: 

- Pomen sistematičnosti vitkega inoviranja v podjetjih in stalnega izboljševanja inovacijske kulture organizacije


Tjaša Zupančič Hartner, vodja operativne odličnosti Varis Lendava

- Invencija/Inovacija/Kreativnost - KDAJ je primeren čas za prijavo in KAKO uspešno prijaviti inovacijo na razpis za inovacije PGZ/GZS 2022?


Tadej Glavač, GO4GOAL in Matej Puhan, CASTOOLA

Predstavitev nagrajenih inovacij iz prakse - predstavitev zlatih nacionalnih inovacij PGZ/GZS 2020 in 2021


VABLJENI!


Projekt »SPOT SVETOVANJE POMURJE«
Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija


Pomurska gospodarska zbornica
Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota
+386 (0)2 52 13 650
URADNE URE
PO - PE: 8:00 - 14:00

NOVICE