+386 (0)2 52 13 650 info@pgz.si

PO - PE: 8.00 - 14.00

SEARCH BOX

Vedno dobro obveščeni ...

IZBIRAMO NAJBOLJŠE INOVACIJE POMURSKE REGIJE ZA LETO 2023 - Rok za oddajo prijav je 4. april 2023!


20. 2. 2023 |


Izkoristite priložnost za promocijo vaših dosežkov in se prijavite na Razpis za podelitev priznanj za inovacije Pomurske gospodarske zbornice.


Pomurska gospodarska zbornica v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, SPIRIT Slovenija, javno agencijo in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v pomurski regiji.

S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi nacionalnem nivoju. Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji in širše.

Svoje inovacije lahko prijavite do 4. aprila 2023.

Pomurska gospodarska zbornica želi s podelitvijo priznanj za inovacije za 2023 spodbuditi konkurenčnost gospodarstva regije, omogočiti predstavitev inovacijskih dosežkov, ki so rezultat domačega znanja in hkrati uveljaviti inovacijsko dejavnost kot gibalo trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.


Na vseh 13 regionalnih gospodarskih zbornicah so odprti razpisi za priznanja za inovacije 2023.

Gre za dvostopenjski postopek pri katerem se na prvi stopnji ocenjuje in podeljuje priznanja za inovacije na regionalnem nivoju, najboljše zlate regionalne inovacije, pa se uvrstijo na drugo, nacionalno stopnjo. Na nacionalni stopnji vse inovacije ponovno oceni nacionalna komisija in dodeli nacionalna priznanja, ki so podeljena na Dnevu inovativnosti.

Inovacijski izziv in rdeča nit razpisa izpostavlja inovacije, ki naslavljajo energetsko krizo, oziroma optimizacijo rabe energije, alternativni viri energije, ustvarjanje prihrankov in učinkovito krožno gospodarstvo s poudarkom na rabi energije 

INOVACIJE (SO) ENERGIJA

INOVACIJA = IDEJA x ENERGIJA2


Več informacij ter besedilo javnega razpisa, prijavni obrazci, primeri prijav in ostala dokumentacija so vam na voljo na spodnjih povezavah.

RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V POMURSKI REGIJI ZA LETO 2023

PRIJAVNI OBRAZEC Inovacije 2023-priprava

Izjava za dovoljenje v medijih, Priznanja GZS za inovacije 2023

- Izjava pravilnost prijave, Priznanja GZS za inovacije 2023

Prijava na razpis mora vsebovati:

V celoti izpolnjen obrazec z osnovnimi informacijami o inovaciji, in vsebinskim delom prijave.

Obrazec za prijavo je elektronski in dostopen na spletni povezavi https://obrazci.gzs.si/prijavni-obrazec-inovacije-gzs-2023/

Predstavitev razpisa za prijavitelje TUKAJ 


Dodatne informacije:
Pomurska gospodarska zbornica
T: 02 52 136 50
E: robert.grah@pgz.siPomurska gospodarska zbornica

Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota

+386 (0)2 52 13 650

URADNE URE

PO - PE: 8:00 - 14:00