+386 (0)2 52 13 650 info@pgz.si

PO - PE: 8.00 - 14.00

SEARCH BOX

NAGRADE PGZ

V organizaciji Pomurske gospodarske zbornice in partnerjev letno prirejamo in podeljujemo dve nagradi Pomurske gospodarske zbornice:
Pomursko podjetje leta ter Priznanja Pomurske gospodarske zbornice za Inovacije.

PRIZNANJA POMURSKE GOSPODARSKE ZBORNICE ZA INOVACIJE 2020


26. novembra smo na 26. letni konferenci Pomurskega društva za kakovost, ki je letos potekala on-line podelili priznanja POMURSKE GOSPODARSKE ZBORNICE ZA INOVACIJE 2020.

Pomurska gospodarska zbornica je letos že devetnajstič zapored nagradila najboljše inovacije pomurske regije. Priznanje predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom pomurskih podjetij in njenih inovatorjev in s tem promocijo inovativnosti v Pomurju in širše. V 19. letih je bilo podeljenih že 137 priznanj, 306- tim inovatorjem in razvojnim skupinam.

Na letošnji razpis je v razpisanem roku prispelo devet vlog, ki jih je strokovna komisija, pod vodstvom dr. Saše Štraus, v skladu z veljavnim Pravilnikom o podeljevanju priznanj inovacijam pregledala in ocenila ter podelila eno bronasto, štiri srebrna in štiri zlata priznanja.

* Prve tri zlate inovacije so bile poslane na nacionalni nivo med 40. najboljših v RS Sloveniji, podelitev in razglasitev nacionalnega nivoja je bila 30.11.2020.


PREGLED NAGRAD POMURSKE GOSPODARSKE ZBORNICE ZA INOVACIJE 2020