+386 (0)2 52 13 650 info@pgz.si

PO - PE: 8.00 - 14.00

SEARCH BOX

IZOBRAŽEVANJA PGZ

S partnerji izobražujemo okolje za kakovosten razvoj. Z znanjem in izkušnjami sooblikujemo razvoj regije.


V Pomurski gospodarski zbornici se nenehno odzivamo na potrebne naših članov ter jim poskušamo zagotoviti kakovostna, koristna in uporabna znanja, metode in kompetence.

Znanje je gonilo razvoja v gospodarskih družbah, izkušnje in cilji zaposlenih v podjetjih pa so tisti, ki podjetjem omogočajo vpogled nad izobraževalnimi temami.

Za vas in skupaj z vami lahko poiščemo ter najdemo ustrezne odgovore na aktualna vprašanja, ponujamo možnost nadgradnje specifičnih znanj in pridobitev novih veščin. Poskrbimo tudi za to, da boste s pridobljenim znanjem in kompetencami lahko poslovno delovali lokalno ali globalno ter iskali nove poslovne priložnosti.

BODIMO V STIKU, TUDI NA DALJAVO.

V skrbi za zdravje in optimizacijo poslovanja vas naprošamo in vam priporočamo, da nas predhodno kontaktirate. Tako se lahko v največji meri vnaprej dogovorimo za pravočasno in optimalno izvedbo storitve, po možnosti s čim manj osebnih stikov.

Vaša vprašanja in/ali popolne vloge nam lahko pošljete tudi po navadni pošti ali elektronsko,

Pomurska gospodarska zbornica

Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota

+386 (0)2 52 13 650

URADNE URE

PO - PE: 8:00 - 14:00

ali preko e-sistema essCert (potrdila o poreklu blaga in potrjevanje drugih listin) .

Izdane listine pa vam lahko pošljemo po pošti na vaš naslov, lahko pa jih prevzamete tudi osebno ob predhodno dogovorjenem terminu.